Le Ménagier De Paris
Index:
Part 1 - Et à ce commencement... (pages 80-91)
Part 2 - Disner a jour de char... (pages 91-101) containing 20 menus.
Part 3 - XXI. Autre disner de poisson (pages 102-121) more menus and shopping lists.
Part 4 - La Quantite des Choses Dessus-Dictes (pages 121-124) more shopping lists.
Part 5 - Le Quint Article (pages 124-134) cooking terms and start of the recipes.
Part 6 - Potages Communs sans espices et non lians (pages 134-147) Recipes for pottages, purees, and instructions for choosing good cheese.
Part 7 - Autres potages qui sont a espices et non lians (pages 147-158) More pottages.
Part 8 - Autres potages lians de char (pages 158-171) Meat pottages and broths.
Part 9 - Autres potages lians sans chair. (pages 171-177)
Part 10 - Rost de char. (pages 177-184)
Part 11 - Pastés. (pages 185-6)
Part 12 - Poisson d'Eaue Doulce (pp. 187-194) Freshwater fish recipes.
Part 13 - Poisson de mer ront. (pp. 194-206) Round and flat sea fish.
Part 14 - Oeufs de divers appareils. (pp. 206-210) Some egg dishes.
Part 15 - Entremes, fritures et dorures (pp. 210-224)
Recevez les dernières nouvelles de Vie-Médiévale et chaque mois un article sur votre période préférée